Razvan Tosa (Urs)
0 comentariu 1K vizualizari

[Video] Configurare eficientă al adăpostului din foaie de cort (tarp) și sistem rapid ridgeline

0 comentariu 1K vizualizari

Iată o pregătire rapidă și ușoară al adăpostului compus din foaie de cort (tarp) și un sistem rapid ridgeline care poate fi instalat în câteva minute. 

Un sistem rapid de ridgeline pentru adăpostul din foaie de cort (tarp) constă pur și simplu dintr-un fir de paracord (folosesc modelul 550 paracord ca exemplu). La un capăt ai un nod bowline, un opritor (poate fi confecționat din lemn, plastic, cauciuc, etc.), trei noduri prusik, iar la celălalt capăt un alt opritor care se termină cu paracord suplimentar.

Nu uita să te abonezi la canalul meu. Încarc un videoclip nou în fiecare săptămână, care prezintă unul dintre următoarele subiecte: abilități de supraviețuire, bushcraft, abilități primitive, vânătoare, camping, drumeții montane, alpinism, cățărare la stâncă, via ferrata și multe altele!

Abonează-te la newsletter!

Nu pierde niciun detaliu atunci când vine vorba de tehnici și sfaturi montane.
100% tehnică montană, fără spam!

Newsletter Form Posts

Bine ai venit.

Acest blog este despre călătorii prin munți și păduri, chitară, prieteni și foc de tabără. Articole tehnice despre echipamente de trekking, hiking, alpinism, navigație și tehnici supraviețuire — Răzvan Toșa

Lasă un comentariu

* GDPR - Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea datelor tale de către acest site web.