Razvan Tosa (Urs)
0 comentariu 707 vizualizari

[Video] Prelucrarea unui ciocan de lemn (mallet) – Din seria How to Bushcraft

0 comentariu 707 vizualizari

În acest episod din seria How to Bushcraft, voi arăta prelucrarea unui ciocan de lemn (mallet).

Ciocanul de lemn este de obicei folosit în tâmplărie pentru a bate bucăți de lemn, chei sau dălți, iar în cazul nostru, vom face upgrade la batonul de lemn obișnuit din bushcrafting, transformându-l într-un ciocan de lemn mult mai avansat fata de simplul bat de lemn/baton.

Batoning-ul este tehnica de tăiere sau despărțire a lemnului folosind un băț de dimensiuni potrivite sau un ciocan pentru a lovi repetat spinarea unui cuțit, topor sau lamă solidă pentru a o împinge prin lemn, asemănător cu modul în care se folosește un ferestrau.

Nu uita să te abonezi la canalul meu. Încarc un videoclip nou în fiecare săptămână, care prezintă unul dintre următoarele subiecte: abilități de supraviețuire, bushcraft, abilități primitive, vânătoare, camping, drumeții montane, alpinism, cățărare la stâncă, via ferrata și multe altele!

Abonează-te la newsletter!

Nu pierde niciun detaliu atunci când vine vorba de tehnici și sfaturi montane.
100% tehnică montană, fără spam!

Newsletter Form Posts

Bine ai venit.

Acest blog este despre călătorii prin munți și păduri, chitară, prieteni și foc de tabără. Articole tehnice despre echipamente de trekking, hiking, alpinism, navigație și tehnici supraviețuire — Răzvan Toșa

Lasă un comentariu

* GDPR - Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea datelor tale de către acest site web.